Verzenden:

Ik doe mijn best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, voor pakketjes naar België en Europa binnen twee werkdagen. Pakketjes naar Nederland worden binnen een week verzonden.

De verzendkosten zijn:

België en Nederland:

brievenbuspost (in een stevige envelop): 2 euro

pakket: 4.99 euro

Europa:

brievenbuspost (in een stevige envelop): 2.05 euro

pakket: 10.50

Afhalen in Ekeren is mogelijk.

Betaalmethodes:

In mijn webwinkeltje kunt u betalen met een creditcard, iDeal of Bancontact.

Retour zendingen en ruilen:

Graag wil ik er op wijzen dat al mijn producten handgemaakt zijn en dus kleine imperfecties kunnen hebben die eigen zijn aan het proces. Mocht u onverhoopt toch iets retour willen zenden of ruilen, dan kunt u dat zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na ontvangst kenbaar maken per e-mail (mail@monicasparadijs.com). U heeft dan nog 14 dagen de tijd om het terug te sturen. De kosten van het terugzenden zijn voor uw rekening. Na ontvangst (in originele staat) stort ik dan het aankoopbedrag en de originele verzendkosten terug. Gepersonaliseerde producten, zoals illustraties speciaal voor u gemaakt en sloffen met de extra optie ‘gepersonaliseerde slofjes’, kunnen niet geretourneerd worden, maar ik wil erg graag dat u tevreden bent dus neem contact op dan zoeken we samen naar een oplossing.

Vragen of klachten:

Voor vragen of klachten of andere opmerkingen aangaande uw bestelling kunt u mij bereiken per mail: mail@monicasparadijs.com.